Ny film: Dum og Dummere glæder sig

torsdag d. 11. juli 2013 kl: 17. 21 Af: Ritzau Fokus
 

- Det bliver så godt at være i selskab med Jim Carrey igen. Han er simpelthen en af de bedste, vi har, fortæller Jeff Daniels. Foto: AP / POLFOTO

De to karakterer fra kultkomedien Dum og Dummere er lige så dumme som altid i kommende opfølger.

De var uden skyggen af tvivl 1990’ernes absolut dummeste makkerpar på det store lærred.

Lloyd Christmas og Harry Dunne. De to hovedpersoner spillet af henholdsvis Jim Carrey og Jeff Daniels i komedien Dum og Dummere fra 1994 praler ikke med deres intelligens. Og det gør de stadig ikke, afslører skuespiller Jeff Daniels i et interview med tv-værten Jimmy Fallon.

Sidste måned blev det afsløret, at originalens mange fans kan se frem til flere dumme indfald fra makkerparret i en opfølger. Og er man fan, er der grund til at glæde sig. Det er nemlig det samme hold som den første film, der står bag.

– Alle er der og særligt Jim (Carrey, red.). Det bliver så godt at være i selskab med Jim Carrey igen. Han er simpelthen en af de bedste, vi har, fortæller Jeff Daniels.

Også de to instruktører, Farrelly-brødrene, der har stået bag utallige filmkomedier, er at finde bag kameraerne.

– Jeg har set manuskriptet. Det er hysterisk morsomt. Vi er midaldrende, vi lader ikke som om, vi ikke er det. Vi er midaldrende, og vi er stadig lige så dumme som dengang, fortæller den 58-årige skuespiller.

Optagelserne forventes at begynde allerede til september. Filmen udkommer i 2014, der også markerer 20-året for den oprindelige lårklasker.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu