Dúné får hit over natten: Fortolker Oh Land

onsdag d. 9. september 2015 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Foto: Facebook.

Foto: Facebook.

Modsætninger mødes & ”ny” musik opstår. Oplev Oh Lands ”Sun of a Gun” i den populære Dúné version.

Søndag kørte TV2s Toppen af Poppen endnu engang over de danske skærme, og denne gang var det Oh Lands sange, der skulle fortolkes af en række danske sangstjerner. Oh Land, er kendt for hendes fantasifulde og farverige univers, der umiddelbart er langt fra Dúnés mere rockede udtryk.

Legendarisk dansk sanger har aldrig oplevet noget lignende: -Jeg blev chokeret

Modsætninger mødes & ”ny” musik opstår, og det var især hvad der skete under søndagens udsendelse af Toppen af Poppen.

Det er altid svært at fortolke et af de største hits fra en kunstners repertoire, men for Mattias fra Dúné var “Sun of a Gun” det helt rigtige Oh Land nummer:

– Det fede ved en sang er at den er skabt af en kunstner, med én vision. Men når fansene får fingrene i sangen, bliver den et personligt soundtrack til deres liv. Derigennem bliver sangen af fans og lyttere tolket på uendelig mange måder. Jeg elsker når Dúné-tracks bliver ”overtaget” af vores fans – og i søndags var jeg blot en Oh Land fan, der videreformidlede vores Dúné udgave af ”Sun Of A Gun, forklarer Mattias Kolstrup.

Dúné-forsangerens optræden gav nummeret den rette Dúné ånd og det var noget der gik i hjertet på ikke alene Oh Land, men toppen af den dansk pop. Måske også hos dig?

Itunes vidner om at den danske befolkning elskede Dúné versionen ligeså højt som Oh Land selv og for Mattias og Dúné har modtagelsen været overvældende:

X Factor: Popproducer og sangstjerne fuldender dommertrio

– Det hører til de absolut sjældenheder at et nummer springer så meget i luften ”over night.” Specielt når der er tale om en så kantet rocksang som vi har gjort Oh Lands allerede fantastiske nummer til. Jeg synes det vidner om at det brede Danmark er klar til noget rockmusik efter mange magre år for genren, fortæller Mattias Kolstrup.

Du kan opleve Oh Lands ”Sun of a Gun” i den populære Dúné version her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu