Dustin Hoffman har vundet over kræften

onsdag d. 7. august 2013 kl: 13. 41 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespilleren Dustin Hoffman har tilsyneladende haft en kræftdiagnose den seneste tid. Nu er den væk. Foto: MATT SAYLES  / POLFOTO

Skuespilleren Dustin Hoffman har tilsyneladende haft en kræftdiagnose den seneste tid. Nu er den væk.

Det kommer som en overraskelse for de fleste, at han overhovedet har været diagnosticeret med en kræftsygdom. Lige så stor en overraskelse er det, at han nu er blevet kureret for den.

Skuespilleren Dustin Hoffman har tilsyneladende lidt af kræft, men hans repræsentant kan nu give Hoffmans mange fans en glædelig nyhed. Sygdommen er nemlig fortid.

– Kræften blev opdaget tidligt og er blevet fjernet kirurgisk. Dustin har det rigtig godt og er ved godt helbred, skriver repræsentanten Jodi Gottlieb i en pressemeddelelse, som de færreste altså havde forventet at modtage.

Ingen af parterne ønsker at oplyse, hvad det præcis var for en kræftform, der ramte den 75-årige skuespiller. Men den nærmeste fremtid står i hvert fald på præventive behandlinger, der skal sørge for, at den frygtede sygdom ikke vender uimodsagt tilbage.

Dustin Hoffman har været en af Hollywoods største navne, siden han i 1967 blev forført af den noget ældre Mrs. Robinson i klassikeren “Fagre voksne verden”. Den prøvede veteran har siden spillet sig til hele to Oscars, den ene for rollen som den talbesatte autist Raymond i kæmpesuccesen “Rain Man”.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu