DVD-anmeldelse

søndag d. 8. april 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er vigtigt, at en kejserpingvin kan synge, så Norma Jean og Memphis er forståeligt bekymrede, da det viser sig at deres søn Mumle ikke har en tone i livet. Til gengæld er Mumle rigtig god til at danse, men det passer sig ikke for en pingvin at have den slags fremmedartede evner. Den særdeles upingvinske opførsel tvinger Mumle til at forlade kolonien og finde sin egen vej i livet, langt væk fra alt, hvad han kender.

På sin vej gennem Antarktis møder Mumle en gruppe lystige Adelie-pingviner, som har større forståelse for hans særprægede talenter, og sammen med dem begiver han sig ud på en lang rejse for at opklare, hvorfor fiskene langsomt er ved at forsvinde fra pingvinernes hjemland. Det bliver en lang og særdeles farefuld færd, men til sidst kan Mumle vende tilbage og fortælle de andre kejserpingviner, hvad de er nødt til at foretage sig for at løse problemet.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

George Millers charmerende familiefilm om Mumle og hans venner fungerer dels som fremragende underholdning, dels som en næsten H.C. Andersen

Del din kommentar

Forsiden lige nu