Dyr skilsmisse

mandag d. 19. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

For lidt over en uge siden blev Harrison Ford skilt fra sin kone Melissa Mathison, som han havde været gift med i 20 år. I går slap det så ud, at Harrison har måtte betale Melissa 600 millioner kroner, for at få skilsmissen på plads. Harrison og Melissa har været separeret i 2 år og han har været utålmodig efter at blive skilt, hvilket har gjort, at hun kunne presse ham til det yderste for penge.

Svømme-Mie efter Vild med dans-exit: -Græder nok

Selv i Hollywood-kredse er det et rekordstort beløb, som Harrison har måtte slippe. For det første får Melissa halvdelen af alt, hvad han ejer. For det andet har hun sikret sig en fast procentdel af hans fremtidige indtægter fra alle de film, som han indspillede imens de var gift. Det vil sige, at hun skal have en del af indtægterne fra video- og DVD-salget af for eksempel “Indiana Jones”-trilogien og “Air Force One”.

Harrison Ford har nok fortrudt, at han ikke indgik nogen ægteskabspagt med Melissa, da de giftede sig i 1983. De mødte hinanden under optagelserne af “Apocalypse Now”, hvor hun arbejde som assistent. Dengang var Harrison stadig gift med sin første kone, Mary Marquardt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu