Dyreaktivister vil forbyde rockbands koncert

onsdag d. 4. juni 2014 kl: 8. 27 Af: Ritzau Fokus
 
James Hetfield giver den både gas med en guitar og et gevær i hånden.

James Hetfield giver den både gas med en guitar og et gevær i hånden. Foto: Silvia Izquierdo/AP

En gruppe dyreaktivister arbejder for at få aflyst Metallicas Glastonbury-optræden, fordi forsangeren James Hetfield elsker at gå på jagt.

Umiddelbart er der ikke den store lighed mellem bjørnejagt i Alaska og en festivalkoncert i det sydlige England.

Dårlig lyd i Boxen: Her er anmeldernes dom over Metallica

Alligevel er der en gruppe dyreaktivister, der på en Facebook-side kæmper for at få rockbandet Metallicas koncert på den engelske Glastonbury-festival aflyst, fordi bandets forsanger James Hetfield elsker at gå på jagt.

Det skriver WENN.com.

– Denne side arbejder for at Metallica fjernet fra Glasonburys program. Vi er af den overbevisning, at James Hetfields passion for jagt ikke er i tråd med Glastonburys ånd, og vi frygter for festivalens gode ry, skriver stifteren af Facebook-gruppen, der i skrivende stund har over 12000 “likes”.

Gruppen blev dannet, fordi heavyrockeren Hetfield medvirker i et nyt tv-program, der handler om bjørnejagt i Alaska. Programmet hedder “The Hunt”, og det har premiere den 8. juni.

Metallica modtager musikkens svar på Nobel-prisen

Utilfredsheden med Metallica-forsangerens passion for jagt lader dog ikke til at have den store effekt på de legendariske rockmusikere. Så sent som aftes optrådte de nemlig foran 35.000 fans i Horsens Statsfængsel.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu