Dyreværnet fik overraskelse: Kendispar fejrede Valentinsdag på internat

mandag d. 15. februar 2016 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus

Dyreværnet fik fint besøg, da Steve-O og Kat Von D valgte at fejre Valentinsdag i selskab med foreningens dyr.

Steve-O er en stærk fortaler for dyrs rettigheder, og i 2011 modtog han en ærespris af dyreretsforeningen PETA.

Steve-O er en stærk fortaler for dyrs rettigheder, og i 2011 modtog han en ærespris af dyreretsforeningen PETA. Foto: Chris Pizzello/AP

Det var en speciel dag i Rødovre, da Kat Von D og Steve-O besøgte dyreværnet

Medarbejderne hos Dyreværnet, der holder til i den københavnske forstad Rødovre, fik sig noget af en overraskelse på Valentinsdag, da to internationale berømtheder troppede op.

SE HER: Mileys nye kæmpetatovering med bedstemor

Jackass-stjernen Steve-O og hans kæreste, Kat Von D, der er tatovør og en kendt tv-personlighed, valgte nemlig at tilbringe den romantiske dag med at besøge den danske dyrevelfærdsforening.

– Parret havde besluttet at lave noget helt særligt på deres første Valentine’s Day sammen. Derfor tog de ud på internatet og hilste på de mange snuder, skriver Dyreværnet i et Facebook-opslag, der i skrivende stund er blevet liket af over 29.000 brugere.

Dyreværnet har en politik om, at de aldrig afliver sunde og raske dyr, selvom de ikke har noget hjem, og det har tilsyneladende rørt det forelskede par, der donerede et flot beløb til foreningen.

– Steve-O og Kat Von D er begge store tilhængere af Dyreværnets NO KILL-politik, så de donerede 10.000 kr., før de fortsatte deres Valentine’s Day sammen. Sikke en smuk gestus, står der på Dyreværnets Facebook-profil.

Komplekst forhold til dyr

Den excentriske Steve-O har tilsyneladende et komplekst forhold til dyr. I sin tid i MTV-serierne “Jackass” og “Wildboyz” er han blevet bidt af en alligatorskildpadde, stanget af en rasende vædder og har stukket hånden i en handske fyldt med kuglemyrer, der er kendt for deres smertefulde bid. Alligevel er han en stærk fortaler for at dyrs rettigheder, hvilket Dyreværnet altså nød godt af i weekenden

Utroskab: Kendis-par aflyser bryllup

Man kan se et billede af det forelskede par på Dyreværnets Facebook-profil.

***KÆRLIGT BESØG HOS DYREVÆRNET PÅ VALENTINE’S DAY***Overraskelsen var stor, da det amerikanske stjerne-par Steve-O,…

Opslået af Dyreværnet på 14. februar 2016


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu