Dyster melding på Bobbi Kristinas fødselsdag

torsdag d. 5. marts 2015 kl: 12. 29 Af: Ritzau Fokus
 
Skæbnen for Bobbi Kristina, der er datter af den afdøde sangerinde Whitney Houston, er fortsat uvis.

Skæbnen for Bobbi Kristina, der er datter af den afdøde sangerinde Whitney Houston, er fortsat uvis. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Den afdøde sangerinde Whitney Houstons druknede datter, Bobbi Kristina, ligger fortsat i koma på sin 22 års fødselsdag.

Siden 31. januar har Bobbi Kristina Brown, der er datter af det tidligere musikpar Bobby Brown og afdøde Whitney Houston, været i koma efter en mystisk drukneulykke i et badekar.

Bobbi Kristinas ekskæreste anholdt i voldssag

Onsdag den 4. marts fyldte hun 22 år, og familien delte i anledningen et foto af mor og datter ledsaget af en hjerteskærende trist tekst om den unge pige, hvis skæbne stadig er uvis:

– I dag er det Bobbi Kristinas 22 års fødselsdag, og vi beder jer om at fortsætte med at have hende i jeres bønner, eftersom hun stadig kæmper kampen for sit liv, lyder erklæringen, der er lagt ud på Whitney Houstons officielle side.

Erklæringen er underskrevet af den unge piges tante, Patricia Houston, der er gift med Whitney Houstons bror.

Familien har løbende været samlet omkring Bobbi Kristinas hospitalsseng i byen Atlanta, hvor de har bedt bønner for, at hun vil komme sig efter den skæbnesvangre ulykke. Hendes far, musikeren Bobby Brown, har aflyst en række koncerter for at være ved sin datters side.

I midten af februar meddelte politiet, at man holder alle muligheder åbne i den mystiske sag, og at det derfor ikke kan afvises, at der vil komme eventuelle anklager, hvis der er en kriminel handling bag drukningen.

– Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, understregede politiets informationsofficer, Lisa Holland, til ABC News.

Bobbi Kristinas død undersøges fortsat

Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, døde i 2011 på tragisk vis druknedøden i et badekar forårsaget af et hjertestop fra en overdosis.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu