Dyster stjerne er blevet mor

onsdag d. 1. juni 2016 kl: 16. 30 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespillerinden Jena Malone, der spiller med i Nicolas Winding Refns nye film, er blevet mor til sit første barn.

Skuespillerinden Jena Malone, der spiller en stor rolle som skinsyg makeup-artist i Nicolas Winding Refns nyeste film “The Neon Demon” og desuden er kendt som dyster dræber i filmen “Hunger Games”, er blevet mor til sit første barn.

Det er på det sociale medie Instagram, at den 31-årige Hollywood-kendis har annonceret fødslen af sin lille søn, som kom til verden i weekenden, skriver det amerikanske medie ABC News.

– Den bedste weekend i vores liv! Hvilken utrolig velsignelse at blive valgt af denne fantastiske, rare, blide og smukke sjæl til at være hans forældre, skriver skuespillerinden og beskriver de følelser, der går gennem parret.

– Ydmyge og i total ærefrygt over, at vi kommer til at opleve den allerældste og ophøjede kærlighed, der eksisterer, skrev skuespillerinden til et billede af den nybagte familie på det sociale billeddelings-medie.

Har allerede bestemt barnets navn

Sønnen har hun fået sammen med kæresten, Ethan DeLorenzo, og parret har allerede besluttet, at familiens nyeste medlem kommer til at lyde navnet Ode Mountain DeLorenzo Malone.

Det var også på Instagram, at Jena Malone tidligere på året annoncerede sin graviditet. Jena Malone kan fra den 9. juni opleves i Refns “The Neon Demon”.

Se skuespillerindens billede på Instagram her:

The best weekend of our lives!!! What an incredible blessing to be chosen by this amazing , kind , gentle and beautiful soul to be his parents. Humbled and in complete awe that we get to experience the most ancient and transcendent love that exists. Thank you Ode Mountain DeLorenzo Malone.

A photo posted by Jena Malone (@jenamalone) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu