EB & BT burde skamme sig!

mandag d. 10. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears gav i går aftes koncert i Forum, og hun gav den hele armen. BT, Ekstra Bladet og Jubii burde skamme sig over deres udtalelser omkring koncerten, man skulle ikke tro de havde været med til den! Kendte.dk var med på første række til koncerten, der fik Forum til at syde. Lad os lige få nogle rygter af vejen. De skriver alle om, at Britney har fået lavet større bryster. Det kunne godt se sådan ud, men mon ikke det kan være noget andet som for eksempel en push up bh, eller en anden ting der kan lave samme effekt. Det var meget tydeligt, at Britney ikke havde fået lavet større bryster, hvilket klart kunne ses, da hun kom ind på scenen iført pink undertøj. Der var ikke meget silikone over dem. Den "ualmindelige klodsede entré" Ekstra Bladet beskriver, var der vidst ikke så mange andre der så. Britney startede koncerten med nummeret Toxic. Musikken startede, og Britney bragede frem på toppen af en "bus", og alle jublede over at se hende. Stort set alle sang med på det fede nummer, og atmosfæren var fantastisk.

Endnu en gang fortæller både Ekstra Bladet og BT om Britneys mekaniske optræden. Det er ikke til at sige hvilken koncert de var med til, men det var i hvert fald ikke den i Forum. Det første man lagde mærke til var en meget frisk og glad Britney, der havde tid til at smile til publikum, mens hun dansede på livet løs. Det er rigtig, at de fleste af sangene ikke blev sunget live, men Everytime blev sunget live, og det samme gjorde Shadow, og det lød fantastisk godt. Britney fortalte publikum, at hun havde haft mange op og nedture, men det er jo også det der gør os til mennesker. Det har hun ret i, og hele publikum støttede hende 100 %, specielt da hun fortalte om, at pressen også er på ryggen af hende hele tiden. Alle klappede så meget, at hun ikke kunne lade være med at smile. Hele koncerten var inspireret af The Onyx Hotel, hvilket godt kunne ses på den meget flotte sceneopsætning, der skulle forestille en hotel foyer og undervejs var der lidt ekstra underholdning i form af det Ekstra Bladet omtaler som en pausenar. Han var faktisk rigtig sjov, og publikum morede sig gevaldigt over ham. Han skulle forestille at være hoteldirektøren, klædt i noget sjovt tøj, højtråbende og til tider meget fuld. Når Britney skulle skifte tøj, blev der vist små videoklip, der handlede om en bestemt del af hotellet, såsom The Garden og The Mystical Lounge. En meget smagfuld måde at skjule tøjskiftene på.

Kendte og kongelige indtog Tivoli Dronningen åbner dørene på Cayx

Bladene fortæller om, at det hele mere eller mindre lignede et sexshow. Britney dansede sexet, og et par af hendes numre var ret hotte, men et sexshow var det altså ikke. Ikke en gang forældrene så ud som om de var forargede. Baby One More Time og Oops I Did It Again var lavet om til jazznumre. For nogle lyder de underlige, men de var nu ret gode. Da Britney fyrede de gamle numre Crazy, Boys og I'm A Slave (4 You) af, rockede hele Forum med, der blev både klappet, sunget og danset under numrene, selvom både BT og Ekstra Bladet påstår, at det ikke fandt sted. Publikum var også på dupperne da Britney opførte (I Got That) Boom Boom, Outrageous og Me Against The Music. Et andet helt fantastisk nummer var Shadow. Britney blev hejst op på en gynge, iført en meget flot blå kjole, nummeret var smukt, og det var Britney også. Bladene mener desuden, at Britney svedte som en håndværker fordi hun havde tømmermænd efter en vild aften på blandt andet Café Ketchup. Hvis de virkelig var til stede under koncerten, så ville de, som os andre, have svedt rigtig meget. Der var utroligt varmt derinde på grund af de 10.000 jublende mennesker der var med. Hvis de så også har prøvet hvordan det er at stå på en scene med masser af spotlys, og så danse som Britney gør, så ville de nok svede dobbelt så meget som hende. Der var ikke nogen pinlig stilhed under koncerten. Alle havde det sjovt, og det så ud til, at Britney også nød koncerten. Hun gav alt hvad hun havde i sig når hun dansede, og hendes dans er noget ud over det sædvanlige. Man skal bestemt ikke lytte til hverken BT, Ekstra Bladet eller Jubii, for Britney var frisk, veloplagt og gav et helt gennemprofessionelt show, med masser af energi. Det er et show alle vil huske i meget lang tid. Vi glæder os allerede til hendes næste album og tour, og vi giver Britney 5 stjerner ud af 5 mulige.

*****

Del din kommentar

Forsiden lige nu