Ed Sheeran afslører detaljer om Game of Thrones-rolle

mandag d. 1. maj 2017 kl: 15. 33 Af: Ritzau Fokus
Ed Sheeran arrives for the Brit Awards at the O2 Arena in London,
Ed Sheeran løfter nu lidt af sløret for, hvad hans rolle faktisk bliver i Game of Thrones. Foto: Scanpix/Neil Hall

Musikeren Ed Sheeran vil vise sit sangtalent frem, når han er på skærmen i syvende sæson af "Game of Thrones".

Det har længe været kendt, at hitmageren Ed Sheeran, der står bag numre som “Galway Girl” og “Castle on the Hill”, har landet en rolle i den populære dramaserie “Game of Thrones”.

Men hvor sangeren tidligere har været meget tavs om sin rolle i serien og kun udtalt sig i kryptiske vendinger, så afslører han mere nu.

Det skriver The Independent.

Gigantisk beløb! Megastjerne sagsøgt for at stjæle soullegendes hit

Synger en sang

Ifølge nyhedsmediet fortæller 26-årige Ed Sheeran i radioprogrammet “The Hits Radio”, at han skal spille over for skuespillerinden Maisie Williams, der spiller Arya Stark i serien, og at han tilmed skal synge.

– Jeg har bare en scene med Maisie. Jeg synger en sang, og hun siger: “åh, det er en dejlig sang”, siger Ed Sheeran i programmet.

Han blev en del af den yderst populære og blodige serie som en overraskelse til netop skuespillerinden Maisie Williams, der privat er stor fan er “Shape of You”-stjernen.

Frank Hvam var også med

Tidligere har i forvejen kendte ansigter som Will Champion fra bandet Coldplay og Gary Lightbody fra rockgruppen Snow Patrol haft mindre roller i serien, mens også danske Frank Hvam har haft et par sekunder på skærmen i en mindre rolle.

Netop Hvams rolle fik folk til flittigt at diskutere, om han selv havde indtalt de replikker, man hører hans karakter sige i afsnittet. Det viste sig ikke at være tilfældet.

Øjeblikkets hotteste sanger sætter karrieren på stand by

Syvende sæson af “Game of Thrones” får premiere på HBO Nordic til juli.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu