Eddie Redmayne led under nøgenscener

søndag d. 29. november 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Eddie Redmayne kom på alles læber efter hans Oscar-vindende præstation som Stephen Hawking i filmen “The Theory of Everything”. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Eddie Redmayne spiller en transkønnet i filmen “Den danske pige”, og det gav nogle anderledes nøgenscener.

De fleste mænd ville nok have deres betænkeligheder ved at skulle smide tøjet foran en flok fremmede mennesker, og det ville sikkert ikke blive bedre, hvis de blev bedt om at holde deres penis skjult mellem benene.

Oscar-vinder fik en fantastisk nyhed

Det lyder som et mareridt, men det var, hvad skuespilleren Eddie Redmayne gennemgik under indspilningerne af “Den danske pige”.

Filmen handler om den danske kunstner Einar Wegener, der blev den første person til at få foretaget en kønsskifteoperation, og det gjorde nøgenscenerne endnu mere pinlige for Eddie Redmayne, der i forvejen har det svært med at skulle tage tøjet af på filmsettet.

– Det er altid pinligt at være nøgen foran filmholdet. Det er ikke sådan, at vi skuespillere har fundet en måde at have det godt med det. Det svarer til, at du skulle være nøgen foran 30 mennesker, fortæller den 33-årige skuespiller til Details.

Chok over benhandling

Redmayne fortæller også, at det var et chok, hvordan han pludseligt blev behandlet anderledes, når han var klædt og sminket som en kvinde.

– Bare det at gå ind på et filmset fyldt med mænd og opleve, hvordan man bliver behandlet anderledes. Man bliver virkelig set an. Alle de blikke var overvældende. Mange af kvinderne, jeg arbejdede med, sagde bare: “Velkommen til vores verden”.

“Den danske pige” er instrueret af Tom Hooper, som også er manden bag “Kongens store tale”.

Kæk skuespiller deler skoleminder om prins

Hvis man vil se filmen, der har flere scener fra København, har den dansk premiere den 4. februar 2016.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu