Kæk skuespiller deler skoleminder om prins

lørdag d. 19. november 2016 kl: 10. 01 Af: Ritzau Fokus

Den Oscar-vindende skuespilleren Eddie Redmayne løfter sløret for, hvordan det var at gå på privatskole og spille rugby med prins William.

Royal eller ej, så har de fleste kongelige også gået i skole engang.

Og selv om omverdenen ikke ofte hører sjove anekdoter fra de kongeliges svundne skoletid, så hænder det alligevel af og til, at en af deres tidligere skolekammerater åbner op om tiden på skolebænken.

Det er netop, hvad den Oscar-vindende skuespiller Eddie Redmayne, der blandt andet har spillet med i storfilmen “Den danske pige”, for nylig gjorde i et interview i det amerikanske talkshow “Watch What Happens Live”.

Britiske Eddie Redmayne har nemlig i sin tid gået i skole med prins William på den prestigefyldte privatskole Eton. Og her spillede de to blandt andet rugby sammen.

– Det var fedt for os at spille rugby med prins William, for du kunne spille frit, fordi alle spillerne fra de andre skoler gik efter at tackle ham, så de kunne fortælle deres familier derhjemme, at de havde tacklet prins William, fortalte Eddie Redmayne i interviewet, hvor han også delte andre sjove minder fra tiden på privatskolen.

Royalt bryllup: Så vild er gæstelisten

– Rugbybanerne lå ret langt væk, husker jeg. Han havde livvagter over alt, og de ville køre. Så der var altid kamp om, hvem der kunne fedte sig ind på ham og livvagterne, så de kunne få et lift til rugbybanerne og tilbage, husker den 34-årige skuespiller.

Folk er rasende på kongelig familie: Fik lille prins virkelig lov til dette?

Eddie Redmayne indrømmer dog, at prins William var langt den bedste af de to til at spille rugby.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu