Oscar-vinder fik en fantastisk nyhed

fredag d. 3. november 2017 kl: 15. 19 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Eddie Redmayne skal være far for anden gang. Den populære skuespiller fra "Den Danske Pige" har i forvejen en datter på et år sammen med hustruen Hannah.

Skuespilleren Eddie Redmayne stråler i disse dage.

Hovedrolleindehaveren fra film som “Teorien om Alting” og “Den Danske Pige” skal nemlig skal være far igen.

Sammen med hustruen Hannah, der er pr-agent, har han i forvejen datteren, Iris Mary, fra juni 2016. Det skriver nyhedssitet People.

Dobler op på børnefronten

Nu kan datteren altså se frem til at blive storesøster.

Kæk skuespiller deler skoleminder om prins

– Eddie og Hannah Redmayne er glade for at kunne bekræfte, at de venter deres andet barn, lyder det fra en pressetalsmand.

Og stjerneskuespilleren, der vandt en Oscar i 2015 for sit portræt af Steven Hawkins i “Teorien om Alting”, glæder sig ifølge sitet.

Glad for at holde fri

Den 35-årige Eddie Redmayne har tidligere fortalt åbent, at han er meget glad for at holde fri. Og at han gerne tager sin del af barselsorloven.

Han har tidligere fortalt åbent om at være meget glad for at holde fri – hvis man ellers kan kalde barsel for at holde fri.

Danskerglad filmstjerne: Far for første gang

– Jeg elsker at holde fri. Det er fantastisk, og det har været skønt, fordi jeg fik mulighed for at tilbringe de første 4½ måned med Iris, fortalte Eddie Redmayne.

Ifølge sitet Imdb.com er skuespilleren lige nu i gang med at optage spillefilmen “Fantastic Beasts and Where to Find Them 2”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu