Efter 12 års ægteskab: Nu skal stjernepar skilles

tirsdag d. 4. august 2015 kl: 8. 15 Af: Ritzau Fokus
 
- Det er et mirakel, at vi har været sammen så længe, lød det fra Gwen Stefani i marts. Nu skal hun og Gavin Rossdale skilles.

– Det er et mirakel, at vi har været sammen så længe, lød det fra Gwen Stefani i marts. Nu skal hun og Gavin Rossdale skilles. Foto: Evan Agostini/AP

Ægteskabet er slut mellem sangerinden Gwen Stefani og musikeren Gavin Rossdale, der har tre sønner sammen, på grund af “uforeneligheder”.

Efter at have været sammen i evigheder i Hollywood-målestok kunne forholdet mellem Gwen Stefani og Gavin Rossdale alligevel ikke holde.

Rockmusiker begræder stjerneskilsmissen

Den 45-årige No Doubt-sangerinde og den 49-årige Bush-forsanger og guitarist meddeler i en pressemeddelelse, at de skal skilles efter 12 års ægteskab.

– Mens vi begge er kommet frem til den fælles beslutning om, at vi ikke længere skal være partnere i vores ægteskab, forbliver vi partnere som forældre og er forpligtet til at opfostre vores tre sønner i et lykkeligt og sundt miljø, siger parret, der har drengene Kingston på ni år, Zuma på seks år og etårige Apollo sammen.

– Vi anmoder om at respektere vores privatliv midt i denne tid, tilføjer Stefani og Rossdale, der har angivet “uforeneligheder” som årsagen til skilsmissen.

Mødte hinanden på turné

Gwen Stefani og Gavin Rossdale mødte hinanden i midt 90’erne under en turné og giftede sig efter seks års forhold i 2002 ved hele to bryllupper i henholdsvis London og Los Angeles.

Tilbage i marts måned i år gav Stefani udtryk for, at ægteskabet mellem hende og Rossdale var stærkt, selv om det også var udfordrende.

– Vi går igennem så mange ting sammen. Det er et mirakel, at vi har været sammen så længe. Det er vigtigt at have dage, hvor vi begge laver hver vores egne ting. Jeg tror, at det er det, der holder et forhold kørende, når man kan være sig selv og lave ting individuelt, lød det fra sangerinden i et interview med magasinet Cosmopolitan.

Berørt sangerinde hylder mobbeoffer på scenen

Ud over sin karriere som både solosangerinde og som frontperson i gruppen No Doubt har Stefani også været dommer i “The Voice” og lavet flere succesfulde modekollektioner.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu