Efter smertefuld lidelse: Her er Frederiks første opgaver

fredag d. 14. september 2018 kl: 8. 29 Af: Uffe Dahl
Kronprinsen 50 år. Den kongelige familie vinker fra balkonen på Amalienborg, Kronprins Frederik, Kronprinsen
Kronprins Frederik er ved at være klar efter sin diskusprolaps-operation. Nu skal han igen på arbejde. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Det er kun 12 dage siden kronprins Frederik blev opereret for en smertefuld diskusprolaps - nu skal han have arbejdstøjet på: der er flere aftaler plottet i kalenderen.

Den 2. september gennemgik kronprins Frederik en operation for diskusprolaps på Rigshospitalet i København.

Efter operationen har han været tvunget til at holde sig i ro og det har derfor betydet, at kronprins Frederiks kalender måtte ryddes.

Nu er Frederik imidlertid tilsyneladende i bedring for ifølge Kongehusets kalender har han flere opgaver i de kommende dage.

Allerede på mandag skal kronprinsen åbne ITS World Congress 2018 i Bella Centeret i København og tirsdag skal han tale ved Dansk Industris topmøde “Danmark på arbejde – flere hænder, flere hoveder”.

Et par hviledage

Herefter bliver der et par hviledage inden det igen går løs mandag den 24. september, hvor den står på deltagelse i “Speakers’ Lunch” og efterfølgende “Delegations Tour” i forbindelse med TechBBQ. Og onsdag den 25. september deltager kronprins Frederik i fejring af Frederikshavns 200-års købstadsjubilæum.

Se billederne: Kronprinsen er tilbage efter sin operation Uden Mary: Derfor rejser kronprinsen alene Down Under

Faktisk er kronprins Frederik allerede nu på arbejde idet han er fungerende regent for Danmark. Det er han fordi dronning Margrethe efter afslutningen på sommertogtet med Kongeskibet Dannebrog har overladt pladsen som regent til ham. Hvorfor, er der imidlertid ingen officiel forklaring på.

Kronprins Frederik er Danmarks regent frem til og med den 19. september.

Del din kommentar

Forsiden lige nu