Eftersøgt kendiskirurg fanget efter fatal numse-fejl

fredag d. 20. juli 2018 kl: 8. 28 Af: Nicklas Skyum Clausen og Ritzau Fokus
Denis Cesar Barros Furtado
Kirurgen blev fanget på et advokatkontor i Rio de Janeiro. (Foto: Leo Correa/AP)

En brasiliansk plastikkirurg er anholdt, efter at en patient døde efter en silikoneindsprøjtning i ballerne.

Den brasilianske plastikkirurg Denis Furtado med tilnavnet “Dr. Bumbum” er i går torsdag blevet anholdt af politiet i den brasilianske storby Rio de Janeiro.

Det sker, fire dage efter at en af hans patienter mistede livet efter et indgreb, der skulle forstørre patientens bagdel.

Politiet siger, at de har ledt efter Furtado siden søndag, hvor patienten – en 46-årig kvindelig bankbestyrer – døde på et hospital efter indgrebet.

Satte kvinden af ved hospitalet – og tog flugten

Efter selv at have indleveret kvinden på hospitalet tog kirurgen flugten, og er først torsdag blevet fundet af politiet.

Kvinden blev afleveret ved hospitalet med høj puls efter at have fået sprøjtet silikone ind i begge baller. Dødsårsagen ligger dog endnu ikke fast.


Politiet arresterede torsdag Furtado sammen med sin mor, oplyser de på Twitter.

Ifølge den britiske avis The Guardian er også kirurgens kæreste og receptionist, Renata Fernandes, anholdt i sagen, mens politiet stadig leder efter en sygeplejerske fra klinikken.

Dr. Bumbum gik i panik

Furtado sagde torsdag, at han ikke havde gjorde noget forkert.

– Der skete et dødsfald. Et dødsfald, der kunne opstå for en hvilken som helst læge, siger Denis Furtado til nyhedsmediet G1.

Furtados advokat, Naiara Baldanza, siger, at hendes klient er uskyldig, og at han ikke meldte sig til politiet, fordi han var i panik.

Furtado er kendt for at specialisere sig i numseforstørrende indgreb.

Hans arbejde har gjort ham til en kendt personlighed i Brasilien, og han har en stor skare af følgere på de sociale medier.

Blandt andet følger 645.000 personer ham på Instagram, hvor han lægger billeder op af sine patienter før og efter indgreb.

Del din kommentar

Forsiden lige nu