Eks-millionær stadig fuldstændig på røven

mandag d. 30. januar 2017 kl: 20. 00 Af: Jørgen Rosengren

Anne Mette Beckmann, millionæren på bistand, har det stadig svært.

Det startede med programmerne “Millionær på bistand”, hvor den tidligere millionær Anne Mette Beckmann fortalte om sit tidligere luksusliv i Portugal til pludselig at befinde sig nederst i hierakiet i Danmark – hjemløs og på bistand.

Blev rasende på pensionskontoret

Og her befinder hun sig sådan set stadig. Hun bor stadig hos venner og bekendte, da hun ikke har råd til sit eget sted – hun er ifølge hende selv kun tilkendt ‘minimums-pension’.

– Jeg kommer aldrig til at få almindelig pension. Det var så frygteligt forleden dag på pensionskontoret, der sagde de ’Du får aldrig ret til fuld pension, og du må være realistisk, for sådan er det’. Jeg blev rasende. Virkelig rasende, og det er jeg stadig, sagde hun lørdag til Ekstra Bladet.

Kun jobs, jeg kan lide

Den tidligere millionøse ser dog ikke arbejde som den direkte vej ud af armoden.

– Jeg er næsten 63 år, det bliver jeg til juni, så det er ikke nu, at jeg kaster mig ud i en karriere, jeg aldrig har gjort mig i før. Jeg har haft det så svært de sidste 10 år, så resten af mit liv vil jeg gøre, hvad jeg har lyst til. Jeg er åben over for jobs, jeg kan lide. Men ikke fuld tid, for det er jeg ikke vant til. Det er ikke nu, at jeg begynder at arbejde 8-16. Det gider jeg ikke, fortæller hun til Ekstra Bladet.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu