Eksforlovet forsvarer voldsanklaget Depp

tirsdag d. 28. juni 2016 kl: 16. 45 Af: Ritzau Fokus
Winona Ryder og Johnny Depp var så forelskede, at han fik tatoveret hendes navn.
Winona Ryder og Johnny Depp var så forelskede, at han fik tatoveret hendes navn. Foto: Andy Kropa/ANDY KROPA/INVISION/AP

Skuespillerinden Winona Ryder kalder det utænkeligt, at Depp skulle have udsat sin fraseparerede kone, Amber Heard, for vold.

– Johnny Depp har aldrig nogensinde været fysisk over for mig.

Så kontant lyder det nu fra skuespillerinden Winona Ryder, der dannede par med Johnny Depp fra 1990 til 1994.

Ryders udlægning kommer, efter at Depps fraseparerede kone, skuespillerinden Amber Heard, begærede skilsmisse i maj efter 15 måneders ægteskab under påstanden om, at han har udsat hende for fysiske voldsovergreb gennem deres i alt fire år lange forhold.

– Jeg kan kun tale ud fra egen erfaring, som er helt anderledes end det, der er blevet sagt, siger 44-årige Ryder til mediet Time med henvisning til Heards udlægning.

– Han har aldrig nogensinde været sådan over for mig. Jeg kender ham kun som en god, kærlig og omsorgsfuld fyr, der beskytter alle, han elsker, fastslår den Oscar-nominerede skuespillerinde.

Det sejler for Johnny Depp: Stjernens nye film trukket tilbage

Tatoverede “Wiona forever”

Ryder og Depp fandt sammen i 1990, forlovede sig fire måneder efter og var så hovedkulds forelskede, at han fik tatoveret “Winona forever” (Winona for evigt, red.) på armen.

Efter bruddet i 1994 fik Depp dog senere slettet de to sidste bogstaver i hendes navn, så tatoveringen lød “Wino forever” (vin for evigt, red.) i stedet.

– Det er mange år siden, vi var sammen, og jeg vil ikke kalde nogen en løgner, men at se en, man har været kærester med, blive beskyldt for sådan noget er chokerende. Det eneste, jeg kan komme op med, er ordet utænkeligt, siger Ryder om sin eksforlovede.

Også Depps ekskæreste Vanessa Paradis, som har to børn med filmstjernen, har forsvaret skuespilleren og taget afstand fra Heards påstande.

Depps advokat hævder, at Heards reelle hensigt er at få økonomisk vinding ved at voldsklage skuespilleren, efter hun mødte op i retten forslået og med billeder fra Depps angivelige tidligere overfald.

Piratens voldsramte ekskone har endelig doneret beløb til børnehospital

Der er endnu ingen ny retsdato i striden mellem 30-årige Heard og 53-årige Depp.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu