Ekskæreste sagsøger Sheen for hiv-sex

fredag d. 4. december 2015 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Charlie Sheen har fortalt, at han har brugt op imod 69 millioner kroner for at holde sin sygdom hemmelig.

Charlie Sheen har fortalt, at han har brugt op imod 69 millioner kroner for at holde sin sygdom hemmelig. Foto: Peter Kramer/AP

Den skandaleramte skuespiller Charlie Sheen skal i retten for første gang, siden han afslørede, at han er hiv-positiv.

Charlie Sheen har næppe forestillet sig, at det ville komme til at gå stille for sig, når han afslørede sin status som hiv-positiv. Og nu får han måske en forsmag på, hvad der er i vente, efter at han torsdag blev sagsøgt af sin ekskæreste Scottine Ross.

Skandaleskuespiller vil skubbe Trump af tronen

Den tidligere pornoskuespiller, som nåede at blive forlovet med Sheen, har sagsøgt ham for overfald og for at forårsage psykisk skade, fordi de havde sex fem gange, før han fortalte hende, at han var smittet med virussen. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Sheen var også voldelig

Ross hævder også, at Sheen var voldelig overfor hende adskillelige gange i deres forhold, hvor han sparkede hende og tog kvælertag på hende. Derudover skulle den falmede tv-stjerne have tvunget hende til at få en abort i 2014.

Charlie Sheen, der er kendt for sin enorme seksuelle appetit, har tidligere fortalte, at han umuligt kan have smittet sine partnere, fordi han altid har brugt kondom, og fordi han har været ærlig omkring sin sygdom.

Hans advokat, Martin Singer, fortalte torsdag, at Sheen vil forsvare sig med næb og kløer, og at de regner med at få medhold i sagen.

Charlie Sheen har fødselsdag

Det er endnu ukendt, hvor meget Scottine Ross sagsøger Sheen for, men det kan blive en svær retssag for anklageren, fordi loven i Californien, hvor Sheen er sagsøgt, siger, at det skal kunne bevises, at den anklagede bevidst forsøgte at videregive sygdommen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu