Ekskæresten undrer sig over gifteklar prins

onsdag d. 3. juni 2015 kl: 9. 42 Af: Ritzau Fokus
 
Prins Carl Philip var i et 10 år langt forhold med Emma Pernald, inden han mødte sit livs kærlighed, Sofia Hellqvist.

Prins Carl Philip var i et 10 år langt forhold med Emma Pernald, inden han mødte sit livs kærlighed, Sofia Hellqvist. Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT/AP

Selv om de var sammen et helt årti, mærkede prins Carl Philip ikke kærligheden før mødet med sin nuværende kæreste, og det forbavser eksen.

– Jeg havde ikke kendt kærlighedens magi, før jeg mødte Sofia. Men efter jeg mødte hende, lærte jeg virkelig, hvordan den magi kan forandre en person.

Prinsepar afslører hemmeligt projekt

Sådan lød kærlighedserklæringen fra prins Carl Philip, da han i et nyligt tv-interview med svenske TV4 beskrev forholdet til sin forlovede, Sofia Hellqvist, som han gifter sig med 13. juni Slottskyrkan i Stockholm.

Den 36-årige gifteklare prins mødte sin 30-årige forlovede gennem fælles venner i 2010 – året efter han brød med sin daværende kæreste gennem 10 år, Emma Pernald. Og derfor undrer prinsens kærlighedserklæring til Hellqvist ekskæresten, som var glad for de 10 år, hun og prinsen havde sammen.

– Det var meget mærkeligt at høre. Jeg mærkede kærligheden i løbet af de 10 år, vi var sammen, lyder reaktionen fra prins Carl Philips 35-årige ekskæreste til den svenske avis Aftonbladet.

Glad på ekskærestens vegne

Efter Hellqvist og prinsens forlovelse, fortalte Pernald, der selv har fundet kærligheden igen og siden stiftet familie, at hun var glad på ekskærestens vegne.

– Carl Philip og jeg er ikke uvenner. Jeg ønsker ham alt det bedste. Han virker meget lykkelig, lød det tilbage i januar til Expressen fra Pernald, der ellers ikke havde nogen øvrige kommentarer om ekskæreste eller kongefamilien.

Ifølge prins Carl Philip sagde det klik ved første blik mellem ham og Hellqvist, der er tidligere glamourmodel og deltager i reality-programmet “Paradise Hotel.”:

– Det, jeg faldt for, var først og fremmest, at hun var så smuk. Hendes øjne. Men også at hun er en fantastisk person med fødderne plantet på jorden og har en skøn personlighed, lød det fra den kommende gom i tv-interviewet.

Fra Danmark rejser prins Joachim, prinsesse Marie, kronprinsparret og dronning Margrethe til Sverige for at fejre brudeparret, mens prins Henrik tager ikke med “hinsidans”, da den 80-årige prinsgemal har meldt afbud til brylluppet.

Kronprins blev frataget sin titel: I dag har han fødselsdag

Det oplyste det danske kongehus tirsdag over for TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu