Eksmanager: Shannen Doherty er ikke for syg af kræft

fredag d. 19. august 2016 kl: 13. 03 Af: Ritzau Fokus
Shannon Dhoerty wipes away tears as she reveals she can't get pregnant due to breast cancer treatment on The Dr Oz Show
"Beverly Hills"-stjernens tidligere manager tror ikke på, at Shannen Doherty som følge af sin kræftbehandling er for syg til at dukke op. Foto: Scanpix (Arkivfoto)

Skuespillerinden Shannen Doherty er midt i et søgsmål mod sin eksmanager, der ikke tror på, at hun er for syg af kræft til at dukke op.

Hun kæmper i øjeblikket en brav kamp mod brystkræften, og nu skal skuespillerinden Shannen Doherty måske også til at kæmpe videre i retssalen.

“Beverly Hills”-stjernens tidligere manager har anmodet retten om fire ekstra timer til at udfritte skuespillerinden om hendes søgsmål mod hans firma, og han tror ikke på, at Shannen Doherty som følge af sin kræftbehandling er for syg til at dukke op. Det skriver TMZ, der har fået adgang til dokumenterne.

Beverly Hills-stjerne deler billede inden kemo

Eksmanageren Steven Blatt og hans advokat har allerede haft skuespillerinden inde som vidne i syv timer, og nu vil han have ekstra tid til at høre hendes forklaring i sagen mod ham.

Ikke for syg til interviews og fest med venner

Ifølge mediet mener Steven Blatt, at han skal have sin anmodning opfyldt, fordi Shannen Doherty ikke har været bleg for at feste med vennerne eller give tv-interviews. Derfor mener han heller ikke, at hun vil tage skade af at bruge et par timer ekstra på en afhøring, fremgår det af dokumenterne, hvor han henviser til billeder på de sociale medier.

Tv-skuespillerinden bekræftede i august sidste år, at hun har fået konstateret brystkræft, og i august i år fortalte hun, at kræften har spredt sig yderligere.

Den kedelige nyhed kom i første omgang frem, da TMZ fik fat i dokumenter, der viste, at skuespillerinden har sagsøgt sin tidligere manager for ikke at have betalt hendes forsikringspræmier. Derfor bortfaldt sundhedsforsikringen, som ellers er vigtig i USA, hvis man ikke vil ende med enorme udgifter til medicinsk behandling.

Kræftsyg stjerne i rørende hyldest til mor

Det er den sag, som eksmanageren igen vil udspørge hende om, men i andre dokumenter, som TMZ har fået fat i, skriver Shannen Doherty, at det er fornærmende, at han insinuerer, at hun ikke er syg, bare fordi hun lever sit liv. Her afviser hun også, at hun skylder ham mere tid.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu