EL VY udgiver debutalbum

onsdag d. 5. august 2015 kl: 18. 00 Af: Elo Christoffersen
 
EL VY. Pressefoto.

EL VY. Pressefoto.

Til oktober udkommer debutalbummet fra EL VY.

EL VY er et samarbejde mellem Matt Berninger, sanger og sangskriver i The National, og Portland baserede Brent Knopf, som bedst er kendt for sit arbejde i gruppen Menomena og senest Ramona Falls. Albummet hedder Return To The Moon og udkommer den 30. oktober på 4AD/Playground Music i Skandinavien.

Deres debutalbum har fået titlen Return To The Moon, og udkommer efter d’herrer har haft det i støbeskeen i et års tid. De to har været venner i næsten et årti. Og det siden The National og Menomena turnerede sammen på den Amerikanske vestkyst og spillede små, halvtomme klubber.

De to fandt hurtigt et musikalsk venskab over en fælles referenceramme og har holdt kontakten siden. Brent har gennem årene sendt Matt skitser og ideer til sange, hvorefter har Matt responderet med tekst og nye ideer. Endeligt besluttede de to at gå i studiet i vinteren 2014 og foråret 2015 – resultatet er Return To The Moon.

Return To The Moon lyder præcist som man kunne håbe et samarbejde mellem disse to artister ville: Matt Berningers mørke, humoristiske fortællinger og hans karakteristiske sans for melodi blandet med Knopfs legesyge og fantasifulde produktioner.

“Return to the Moon”, udkommer 30. oktober, og kort efter kan de to opleves på dansk grund, når de optræder i Pumpehuset i København.

Del din kommentar

Forsiden lige nu