‘Ellen Skjern’ i voldsom trafikulykke

mandag d. 30. april 2018 kl: 15. 44 Af: Jørgen Rosengren

Ulykken kom til at koste to år i helvede.

Du kender hende sikkert bedst under navnet Ellen Skjern fra Danmarks mest folkekære serie nogensinde, nemlig Matador.

Her spiller hun Ingeborg Skjerns datter.

I virkeligheden hedder hun Benedikte Dahl Jensen. Det var også i virkeligheden, hun var indblandet i en alvorlig trafikulykke – en ulykke, der satte alvorlige spor i hendes liv.

Det skriver Se & Hør.

Efter Benedikte Dahl Jensens rolle som den voksne Ellen Skjern var slut, nåede hun at medvirke i et par revyer i Randers og Blokhus, inden hun lagde skuespillet på hylden.

Ulykken tæt på at smadre fremtiden

En dag i 1997 kommer til at vende op og ned på Benedikte Dahl Jensens. Hun bliver påkørt bagfra, hvilket på det nærmeste ødelagde hendes liv på grund af alvorlige kvæstelser i ryggen og nakken.

“En sygeperiode på to år skulle der til, før hun overhovedet kunne dukke op til overfladen igen. Masser af smerter. Næsten ingen hukommelse. Ringe koncentrationsevne. Kunne slet ikke sove en nat igennem, men måtte op at stå efter en halv til en hel times søvn. Det var tæt på, hvad man forstår ved helvede på jord”, skrev Randers Amtsavis i 2010.

Den ulykke blev i sidste ende årsagen til, at skuespilleren valgte at læse til psykolog på Aarhus Universitet. En beslutning, der endte med et eksamensbevis i 2004.

Hun åbnede herefter en psykolog-klinik i Randers. Den lukkede dog i 2017.

Populær serie

Det har ikke været muligt for Kendte.dk at få en kommentar fra Benedikte Dahl Jensen. Vi ville selvfølgelig gerne have spurgt, hvordan hun har det i dag, og hvad hun laver – siden hun har lukket sin psykolog-klinik.

Benedikte Dahl Jensen er i dag 67 år.

Matador består af i alt 24 afsnit og strækker sig over en periode på 18 år.

Vil du vide mere om den populære serie kan du med fordel læse artiklen: Matador er verdens bedste danske tv-serie: Her er alt det, du ikke ved.

Del din kommentar

Forsiden lige nu