Ellie Goulding og DEICHMANN præsenterer første fælles skokollektion

onsdag d. 1. marts 2017 kl: 18. 54 Af: Elo Christoffersen
0faaac7e-acb9-4a49-85fb-1b6188ea64ed
Når Ellie Goulding inviterer til en privat skofest i London, kommer alle. Foto: Mediahype.

En udvalgt gruppe af internationale journalister, bloggere og kendisser var til stede.

Når Ellie Goulding inviterer til en privat skofest i London, kommer alle. Det sværeste spørgsmål for de indbudte gæster er dog: Hvilke sko skal jeg tage på? Et spørgsmål, som også beskæftiger sangerinden dagligt:

Her er årets nye danske par

– Det første, jeg gør om morgenen, er sport. Til det tager jeg naturligvis sportsko eller sneakers på. Ja, og om aftenen laver jeg tit noget, hvor jeg har høje hæle på, siger Ellie Goulding.

Hertil hjælper naturligvis hendes egen kollektion “Ellie Goulding for Deichmann“. Specielt praktisk, da der tidligere herskede en ren sko-nødsituation.

– Da jeg gik på highschool, på college eller universitetet, specielt på universitetet, havde jeg overhovedet ingen penge. Jeg hadede, at jeg ikke kunne købe de sko, som jeg ville. Jeg elsker mode og har altid gjort det. Ligesom min mor eller mine søstre. Det har irriteret mig helt vildt, at jeg ikke kunne købe det, jeg ville, fortæller Ellie Goulding.

Danske kendiskvinder strålede til modefest

Hendes gæster, som for eksempel Julie Zangenberg, har heldigvis ikke noget problem med dette. Hendes skoskab er også godt fyldt op.

Se videoen fra Mediahype nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu