Ellie Goulding klar med ny single og nyt album

mandag d. 21. september 2015 kl: 7. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Ellie Goulding er klar til at følge succesen op til “Love me like you do”. Ny single og album er på vej.

Den 6. november udgiver Ellie Goulding hendes tredje album ‘Delirum’, som allerede nu kan forudbestilles på iTunes. ’Delirium’ er efterfølgeren til hendes succesalbum ’Halcyon’, der for alvor cementerede Ellie som verdensstjerne. Den overordnede lyd på det nye album viser tydeligt, at vi har med en artist at gøre, som er i absolut topform.

– En del af mig ser det her album som et eksperiment – et forsøg på at lave et stort popalbum. Jeg har truffet et bevidst valg om, at det her album skulle nå et langt højere niveau end tidligere, siger Ellie Goulding.

Anmeldere uenige om britisk hitmagers præstation på Smukfest

Det har været et par hektiske år for den unge sangerinde fra Herefordshire. Siden debutalbummet ’Lights’ i 2010 har hun solgt mere end 20 millioner plader, haft to albums placeret øverst på charten og vundet to Brit Awards.

Dette års single ’Love Me Like You Do’ toppede som nummer et i intet mindre end 70 lande og slog rekorden for det mest streamede track på en uge. Man kunne fristes til at tro, at al den succes kunne opleves som en hæmning for en artist – men i det her tilfælde er situationen en noget anden. Goulding har ikke været et sekund i tvivl: alt skal være større, bedre og modigere.

’Delirium’ er skrevet og indspillet i London, Herefordshire, Sverige og Los Angeles. Goulding har samarbejdet med Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Teder fra One Republic, Klas Ahlund, Guy Lawrence fra Diclosure og ikke mindst Jim Eliot.

Albummet indeholder 16 nye numre, og yderligere seks numre på deluxe udgivelsen. ’Delirium’ afspejler et værk produceret af en artist, som lever i øjeblikket og aldrig har lydt mere sikker og stærk.

Titlen på albummet opsummerer den rejse Ellie Har været på, for at nå hertil hvor hun står i dag.

– Det kan både være beskrivelsen af en meget glad og skør stemning, eller den diametrale modsætning. Jeg er i en konstant tilstand af delirium, udtaler Ellie Goulding.

Ellie Goulding og DEICHMANN præsenterer første fælles skokollektion

’Delirium’ bør ses som en kulmination af alt hvad Goulding har oplevet. Det er lyden af en person, som har kanaliseret alle sine triumfer, kærlighedssorger, glæder og frygt over i noget utrolig stærkt og tryllebindende. Et talent som kun meget få artister besidder. Ellie Goulding udfordrer os endnu engang og sætte nye højder for hvad man kan opnå.

Lyt til første single ’On My Mind’ her. Du kan også gense musikvideoen til “Love me like you do” øverst i artiklen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu