Elsker stadig Pitt

mandag d. 1. august 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Aniston elsker stadig Brad Pitt. Jennifer Aniston har udtalt, at hun altid vil elske eksmanden Brad Pitt. Hun siger, at hun stadig elsker Brad, men at parret ikke snakker sammen længere. Faktisk kom det som et chok for hende, at Brad muligvis har et forhold til Angelina Jolie, ligesom resten af verden blev chokeret. Hun siger, at hun nogle gange føler vrede, andre gange sorg og flovhed over det der foregår. Hun udtaler dog, at hun tror på Brads udtalelser om, at han ikke var i seng med Jolie under optagelserne til filmen Mr. & Mrs. Smith. Jennifer fortæller også, at grunden til at de skal skilles ikke er, at hun ikke ville have børn. ”Det irriterede mig virkeligt at det stod i medierne. Jeg har aldrig sagt at jeg ikke vil have børn. Jeg ville have børn, jeg vil have børn, og jeg ville aldrig opgive denne oplevelse til fordel for min karriere, jeg vil have det hele,” siger Jennifer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu