Elsket og hadet popduo vender tilbage på græs

tirsdag d. 10. maj 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus

Nik & Jay lover et både jordnært og højtflyvende show, når de for syvende gang skal servere hits på danske græsplæner til Grøn Koncert.

Her ses Nik og Jay ved deres seneste optræden på Grøn Koncert i 2014. Nu er de tilbage for at tage deres syvende turné på græsplæner i hele landet.

Her ses Nik og Jay ved deres seneste optræden på Grøn Koncert i 2014. Nu er de tilbage for at tage deres syvende turné på græsplæner i hele landet. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

De behøver vist ikke nogen stor introduktion. For Nik & Jay har kun været til at overhøre, hvis man har ignoreret de danske hitlister i de seneste 14 år.

“Lækker”, “Boing!”, “En dag tilbage” og “Hot!” har en plads i mange danske pigehjerter, som igen får lov at smelte, når popduoen for syvende gang er på plakaten til årets Grøn Koncert.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

– Vi vender tilbage på græs, og det har vi tænkt os at gøre med manér, stil, smil, nyt, gammelt, overskud, god energi og swag, siger Nik.

Det lader altså til at blive en blanding af det, folk kender, og smagsprøver på nyt materiale, som de to voksne drengerøve har tænkt sig at levere til de otte koncerter rundt om i landet i juli måned.

Og som sædvanlig er de klar på at skabe en fest til koncerterne, men Nik & Jays eget mål er dog at få glæden til at fortsætte efter koncertpladserne lukker ned.

– Vi vil give folk noget, de kan snakke videre om månederne derpå. Det bliver pakket med tracks, de kender, overraskelser og syg energi, lover Jay og uddyber:

– Vi gør det jordnært og ægte. Netop som det bliver mere højtflyvende end nogensinde, tager vi det ned på jorden igen og lader folk gå derfra som gladere og bedre mennesker, som forhåbentlig vil fortsætte festen ude i byen, siger han.

Nik og Jay sidste navn

I løbet af foråret har Grøn Koncert offentliggjort årets artister. Nik & Jay skrives nu som det allersidste navn på plakaten, der allerede tæller D-A-D, Suspekt, Mads Langer, Stine Bramsen feat. Nabiha, De Eneste To feat. Love Shop, Shaka Loveless feat. Rasmus Walter og Lågsus P3 feat. Emil Stabil, Gilli og Citybois.

Jacob Haugaard: -Dem glæder jeg mig mest til på Grøn

Grøn Koncert begynder årets tour i Kolding den 21. juli og slutter af i København den 31. juli.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu