Elton gifter sig

tirsdag d. 16. november 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Elton John og hans kæreste, David Furnish, har været sammen i 11 år. Nu venter parret spændt på en ny lov, der måske vil gøre homoseksuelle ægteskaber lovlige i England fra og med næste år.

Parret har dog ingen planer om at holde nogen stor bryllupsfest, men vil bare have en lille privat ceremoni. “Vi vil ikke have et cirkus. I stedet satser vi på en enkel, men formel og gyldig ceremoni med familie og vores nærmeste venner tilstede”, fortæller Elton, der har været gift en gang før, nemlig med Renate Blauel, som han blev skilt fra i 1988.

Her er favoritten til at lave VM-sangen

Det nye lovforslag er blevet godkendt i det engelske underhus, men skal også godkendes i overhuset for at være gyldigt. Den nye lov vil give homoseksuelle de samme rettigheder som heteroseksuelle har, hvilket Elton John også mener er på høje tid: “Vi føler at et forhold som har varet så længe som vores, fortjener anerkendelse, beskyttelse og respekt. David er den vigtigste person i mit liv og jeg kan ikke forestille mig tilværelsen uden ham”, siger Elton.

Del din kommentar

Forsiden lige nu