Elton John afviser anklager om sexchikane

torsdag d. 31. marts 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

En tidligere sikkerhedsvagt for Elton John anklager musikeren for sexchikane.

Elton Johns advokater har afvist anklagerne om sexchikane som et forsøg på at presse penge ud af musikeren.

Elton Johns advokater har afvist anklagerne om sexchikane som et forsøg på at presse penge ud af musikeren. Foto: Julie Jacobson/AP

Elton John er offer for falske anklager fra en utilfreds medarbejder. Det mener verdensstjernens advokat, efter at Elton John har fået et sagsanlæg om sexchikane på nakken.

Anklagerne kommer fra en Los Angeles-baseret politimand, der tidligere har arbejdet som en del af den britiske musikers sikkerhedshold.

Prins Harry går i mor Dianas fodspor og hyldes for det af Elton John

Ifølge sagsanlægget skulle sexchikanen være forløbet over flere år i perioden 2002 til 2014, og politimanden anklager Elton John for at have kommet med seksuelle kommentarer og for at have befamlet ham. Det skriver BBC.

Ubegrundede anklager

Elton Johns advokat Orin Snyder mener dog, at anklagerne er ubegrundede, og han beskylder den tidligere medarbejder for at ville tjene penge på sagsanlægget.

– Disse anklager er åbenlyst forkerte, og de bliver modsagt af adskillige tidligere udtalelser fra denne sagsøger, siger advokaten:

– Vi vil ikke bøje os for hans seneste misbrug af det juridiske system.

Ifølge sagsanlægget foregik chikanen over en årrække, men den blev hyppigere og mere intens efter 2010.

Popkongen vil bruge mere tid med familien

En af episoderne skulle angiveligt være foregået under en køretur i 2014, hvor Elton John overfaldt politimanden, der arbejdede for ham gennem et privat sikkerhedsfirma, når han ikke var i tjeneste.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu