Elton John: -Min veninde stjal min kæreste

søndag d. 28. februar 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Der er ingen sure miner mellem Elton John og Sharon Osbourne, selv om hun engang stjal hans kæreste.

Elton John, Foto: David Shankbone/Wikipedia.

Elton John, Foto: David Shankbone/Wikipedia.

De har i årevis haft et fasttømret venskab og delt mange oplevelser med hinanden, og det til trods for at Sharon Osbourne, der er gift med heavy metal-musikeren Ozzy Osbourne, engang stjal Eltons Johns kæreste.

Det afslørede venneparret forleden i et talkshow, skriver Toronto Sun.

Prins Harry går i mor Dianas fodspor og hyldes for det af Elton John

– For mange år siden – og jeg taler om mange år siden – opholdte jeg mig på Waldorf Astoria Hotel med min daværende kæreste, og han forsvandt. Han kom ikke tilbage til værelset, og jeg fandt først ud af det mange år senere (at han havde været sammen med Sharon Osbourne red.), fortalte den britiske musiklegende, da han forleden gæstede venindens talkshow “The Talk”.

Afsløringen fik dog ikke nogen større betydning for de to venners forhold til hinanden, forsikrede Elton John.

– Ved du hvad, jeg elskede hende, og jeg elsker hende stadig. Det var så sjovt, da hun fortalte mig det. Jeg græd, fordi jeg grinte så meget. Jeg sagde: “Det var der, han gik hen”, fortalte den 68-årige sanger.

Under talkshowet så Sharon Osbourne dog også sit snit til endnu engang at undskylde for episoden.

Popkongen vil bruge mere tid med familien

– Jeg er meget ked af det. Det var dog ikke min skyld, han var interesseret i min frimærkesamling, jokede den 63-årige talkshowvært.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu