Elton John styrter i stol-stunt

mandag d. 8. december 2014 kl: 12. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Her ses musikeren Elton John til koncerten i november i Forum, hvor han havde mere held med at sidde på en stol.

Her ses musikeren Elton John til koncerten i november i Forum, hvor han havde mere held med at sidde på en stol. Foto: FLINDT MOGENS/free

I forbindelse med et velgørenhedsarrangement tiltede musikeren Elton John på sin stol, da han overværede en tenniskamp som træner.

Normalt har han fuld kropskontrol, når han lader sine velspillende fingre spankulere over pianoet, men anderledes er evnen med balancen.

Stjerne-sangerinde lægger stemme til Disney-hit

Det oplevede musikeren Elton John, der søndag var hovedpersonen i et dramatisk styrt på en stol. Den 67-årige musiker mistede pludseligt balancen, tippede bagover og rev to andre stole med sig i faldet.

Det skriver msn.com.

Musikmageren sad på sidelinjen og overværede en tenniskamp for velgørenhed på den sidste dag for Statoil Masters-turneringen, og det var her, at “Your Song”-sangeren tiltede.

John havde meldt sig som holdkaptajn i tenniskampen til fordel for sin “Elton John AIDS Foundation.”

– Alle ved, at jeg elsker tennis. Jeg takker vores sponsorer og alle vores venner i tennisverdenen, der støtter os, sagde John inden turneringen i en erklæring.

– Vi mener, at vi sammen kan bidrage med at skabe en aids-fri fremtid, og overskuddet fra eventen vil hjælpe os med at komme tættere på det mål ved at give adgang til livreddende behandling til flere mennesker, der har hiv i Afrika, lød det videre fra sangeren.

Og som om at tabet af balancen ikke var nok, så tabte Elton Johns hold også tenniskampen.

Se stol-styrtet her: https://www.youtube.com/watch?v=O8W3TV7Bohw

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu