Popkongen vil bruge mere tid med familien

torsdag d. 25. januar 2018 kl: 12. 58 Af: Ritzau Fokus

Elton John siger farvel til livet på landevejen med en verdensturné. Fremover vil han bruge tid med sine to sønner, som han har med sin mand. Elton John vil gå ud med et brag.

Efter næsten et halvt århundrede på landevejen tager den britiske popkonge nu afsked med turnélivet.

Det annoncerede han onsdag eftermiddag på et pressemøde i New York.

Og der er et eller andet med rock-udtrykket: “It’s better to burn out, than it is to fade away”, for Elton John vil gå ud med et brag!

Prins Harry går i mor Dianas fodspor og hyldes for det af Elton John

Det er ønsket om mere tid med familien, der har ført til, at 70-årige Elton John har valgt at tage på sin sidste verdensturné.

Børnene har ændret tilværelsen

– Mine prioriteter har ændret sig. Vi har fået børn, og det har ændret vores liv. Det betyder ikke, at jeg ikke længere vil være kreativ, men jeg vil ikke rejse, fortalte den prisvindende musiker.

Han er far til sønnerne Elijah og Zachary, som han har med sin mand, David Furnish.

– David og jeg satte os ned med et skoleskema, og jeg sagde: “Jeg vil ikke gå glip af for meget af det”. Jeg stopper ikke med musikken. Jeg vil forhåbentlig lave flere plader og skrive flere musicals. Men mest af alt vil jeg køre mine børn til fodbold, hvilket er det vigtigste, forklarede Elton John.

Intet beskriver den kærlighed

– Jeg troede aldrig, at jeg kunne elske noget så højt, som jeg elsker mine sønner. Der er ikke et ord i den engelske ordbog, som beskriver den kærlighed, man har til sit barn.

Med over 300 millioner solgte plader er Elton John blandt de bedst sælgende musikere i verden.

Hans sidste verdensturné, der har fået titlen “Farewell Yellow Brick Road”, starter til efteråret og strækker sig over tre år.

Med på dele af turnéen tager han sine to sønner, som undervejs vil modtage undervisning af en tutor.

Tiden er moden til et farvel

– Jeg vil ikke savne dem, og jeg vil ikke have, at de savner mig, forklarede Elton John.

Elton John tog første gang på turné i 1970 efter en stribe koncerter på Troubadour Club i Los Angeles i Californien. Derfor er tiden nu også moden til et farvel, mener han.

Elton John runder Danmark på sin sidste verdensturné

– Jeg tænkte, at det var tid for mig til at sige tak til alle mine fans over hele verden og sige farvel. Jeg vil gå ud med et brag, sagde Elton John onsdag.

Som Kendte.dk har skrevet, så spiller Elton John også i Danmark – i Royal Arena 18. maj 2019. Billetter til koncerten vil blive sat til salg 31. august i år.

Del din kommentar

Forsiden lige nu