Elton Johns mand: -Putin er skøn

søndag d. 18. oktober 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
David Furnish og Elton John har været sammen siden 1993 og er forældre til fireårige Zachary og toårige Elijah.

David Furnish og Elton John har været sammen siden 1993 og er forældre til fireårige Zachary og toårige Elijah. Foto: Jonathan Short/JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Filmskaberen David Furnish er glad for, at den russiske præsident vil mødes med musikeren og debattere.

Tilbage i september blev Elton John udsat for telefonfis. To russiske komikere ringede til den 68-årige klaver-crooner og foregav at være landets præsident, Vladimir Putin.

Under samtalen talte John med den påståede Putin om homoseksuelles rettigheder, og efterfølgende delte musikeren sin begejstring over den russiske håndsrækning på de sociale medier.

Prins Harry går i mor Dianas fodspor og hyldes for det af Elton John

Da komikerne afslørede joken, ærgrede John sig over den såkaldte “practical joke”, men hele palaveren endte med at få den ægte Putin til at ringe til John og aftale et møde, og det jubler musikerens mand, David Furnish, over.

Snakke ansigt til ansigt

– Putin er skøn. Han og Elton snakkede sammen i telefon, og Kreml har bekræftet det. Lige nu prøver de at finde en dato, så de kan snakke sammen ansigt til ansigt, fortalte den 52-årige filmskaber til Attitude Awards ifølge avisen Mirror.

Selv om russiske love gør det ulovligt at tale om homoseksualitet på positiv eller støttende vis, taler Furnish meget pænt om Putin.

– Det overrasker måske mange, men jeg tager folk, som jeg møder dem, og han var så høflig og skøn over telefonen. Han er virkelig dejlig, og desuden handlede samtalen ikke om politik – for jeg er ikke politiker – men om menneskelighed, sagde Furnish.

“Du skal ikke blive fornærmet”

Putins talsperson, Dmitrij Peskov, bekræftede senere, at den rigtige præsident nu havde ringet til John.

– Putin sagde: “Jeg ved, at et par fyre fuppede dig over telefonen, men du skal ikke blive fornærmet. De er harmløse mennesker, selv om det selvfølgelig ikke retfærdiggør, hvad de gjorde”, sagde talsmanden til nyhedsbureauet Tass.

Selv var Elton John ikke sur eller vred over joken, men understregede alligevel på Instagram:

Popkongen vil bruge mere tid med familien

– Pranks er sjove, men det er homofobi ikke.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu