Elvis McPresley

tirsdag d. 23. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En lille by i Skotland mener, at Elvis Presley stammer fra deres by, så måske skulle man i virkeligheden kalde ham Elvis McPresley? Man mener, at Elvis’ tip-tip-tip-tip-tip-tip oldefar blev gift i den lille by Lonmay med 300 indbyggere, for omkring 300 år siden. Allan Morrison påstår, at Elvis’ forfædre emigrerede til USA for cirka 250 år siden.

Forfatteren siger, at den første dokumentation man har om Presley familien i USA, finder man helt tilbage i 1745, hvor Andrew Presley kom til North Carolina i USA. Han kom fra den lille by Lonmay i Skotland. Dokumenter i byen viser at Andrew Presley giftede sig med Elspeth Leg i byen d. 27 august 1713. Deres søn, som også hed Andrew, blev smed og sejlede fra sit hjem i Skotland til Amerika.

Mads Vad: -Vi knokler røven ud af bukserne

Det er ikke første gang at Elvis, der døde i sit hjem i Graceland i 1977, har fået skotske rødder. Paisley har tidligere påstået at Elvis kom derfra. og det samme har den lille by Alves. Presli Hills i West Wales mente også, at han kom derfra, og det samme mente man i Irland, hvor St Elvis var Bishop of Munster. Så hvem der har ret, er et meget godt spørgsmål.

Del din kommentar

Forsiden lige nu