EM-heltene fra ’92 vinder guld igen

søndag d. 13. december 2015 kl: 10. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Biografsuccessen ”Sommeren ’92” udkom på DVD og Blu-ray den 27. november og solgte sig direkte ind på videolistens førsteplads. Det flotte salg er fortsat, og det har nu givet ”Sommeren ’92” guldstatus med over 10.000 solgte eksemplarer.

”Sommeren ’92” havde biografpremiere i august, og et enigt anmelderkorps var begejstrede for Kasper Barfoeds hyldest til landstræner Richard Møller Nielsen om den legendariske sommer i 92. Knapt 320.000 solgte billetter er det indtil videre blevet til, og spillefilmen fortsætter nu succesen på DVD og Blue-ray. ”Sommeren 92” har indtil nu solgt over 12.000 eksemplarer.

Birgitte Hjort er gravid: Må overlade rolle til Vild med Dans-stjerne

”Sommeren ’92” har Ulrich Thomsen i rollen som den tidligere landstræner Richard Møller Nielsen og en lang række af dansk films allerstørste talenter i rollerne som fodboldlegenderne fra EM holdet – Cyron Melville, Gustav Dyekjær Giese, Allan Hyde, Mikkel Boe Følsgaard, Esben Smed, Jon Lange, Morten Vang, Johannes Lassen og Niclas Vessel Kølpin.

Badehotel-stjerne kvitter af personlige årsager

”Sommeren ’92” er produceret af Kris Thykier for PeaPie samt Meta Louise Foldager og Nina Bisgaard for Meta Film i co-production med Film i Väst. Filmen er co-finansieret af TV2 med støtte fra Det Danske Filminstitut og NFTF i samarbejde med SVT, Red Rental ApS og Kong Gulerod ApS. ”Sommeren ’92” er sponsoreret af Royal Unibrew og bliver distribueret af SF Film A/S.

Del din kommentar

Forsiden lige nu