EM i Parken?

onsdag d. 14. november 2012 kl: 13. 33 Af: Kendte.dk NY
 

UEFA præsidenten Michel Platini vil den 7. December fremvise sin idé om at lave et EM som tildeles flere forskellige lande hvor af Danmark er et
Michel Platini UEFA EM I Parken Kendte

Michel Platini tidligere fodboldspiller på topplan og nu UEFA præsident har lavet en plan for EM 2020 som kan ende med at sende gruppekampe til Danmark. Platini‘s idé er at dele EM 2020 imellem 12+ forskellige lande, så at kvartfinalerne, semi finalerne og finalen alle spille forskellige steder.

Han skal nu den 7. December fremlægge planen for UEFA’s forretningsudvalg som så i starten af 2013 vil tage en afgørelsen i forhold til han idé og planer for EM 2020. For at gå dybt i idéen så er den sådan her:

Læs også: Viktor Fischer: Jeg er arrogant

Ud af de 24 deltagende lande vil 12 lande få hjemmebane i deres gruppekampe og kvart finalen, semi finalen, og finalen vil også blive spillet i forskellige lande. De 12 heldige lande vil være de to højeste rangerende lande på FIFA’s rangliste i hver af de seks grupper. Hvilket på nuværende tidpunkt betyder at Danmark ikke ville få gruppekampe men har 8 år til at overhale de forskellige lande.

Læs også: Swansea stjerne hylder Laudrup

Del din kommentar

Forsiden lige nu