Emily Ratajkowski fortryder musikvideo

mandag d. 7. september 2015 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Sit livs forbandelse. Sådan beskriver Emily Ratajkowski sin medvirken i musikvideoen til “Blurred Lines”

Ung og smuk i Hollywood – så brude det være nemt at få roller. Desværre er virkeligheden en anden, og for en ung kvinde som Emily Ratajkowski blev hendes første møde med industrien et mindre behageligt af slagsen.

Hun var til audition på musikvideoen til Pharell Williams og Robin Thickes megahit “Blurred Lines” – som også har mødt massiv kritik fra personer, der blandt andet mener, at sangen opfordrer til voldtægt.

Ved den audition blev hun tilbudt en rolle, hvor hun skulle være nøgen – noget, hun nu fortryder:

16.456.408 følgere tager ikke fejl - Emily Ratajkowski er en virkelig lækker sag

– Jeg var ikke med på den i starten. Jeg synes også, at jeg virker lidt irriteret i videoen. Og nu er det mit livs forbandelse, sagde Emily Ratajkowski til britiske InStyle, da bladet spurgte ind til musikvideoen fra 2013.

– Når der er nogen, der kommer op til mig og spørger ind til ”Blurred Lines”, så tænker jeg bare: ”Taler vi seriøst stadig en tre år gammel musikvideo!?” lød det fra Emily Ratajkowski, der er godt og grundigt træt af, at hun stadig sidestilles med sangen og videoen.

Videoen fik dog kickstartet Emilys karriere, som senere har haft roller i film som “Gone Girl” og “We are your friends”.

Blurred Lines-stjerne skal være far

Se den omtalte musikvideo øverst i artiklen…

Kilde: Se & Hør

Del din kommentar

Forsiden lige nu