Emma Watson siger stop

søndag d. 18. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Filmserien om troldmanden Harry Potter er nu i alvorlig fare, selv om Daniel Radcliffe har sagt ja til at spille rollen i de sidste to film i serien. 16-årige Emma Watson, som spiller Hermione Granger, har nemlig sagt nej til at indspille flere film. Hun er træt af rollen, og end ikke en formue på næsten 4 mio. dollars kan tilsyneladendene få hende til at skifte mening.

Så nu står filmfolkene med et alvorligt problem. Indspilningen af den næste film i serien, Harry Potter og Halvblodsprinsen, skal efter planen begynde senere på året, så man har mere end travlt, hvis man skal finde en ny Herminone Granger – og hvordan vil seriens fans mon reagere på, at Emma Watson bliver skiftet ud?

Dronningen får besøg af Big Brother-kongen

Men skal man tro Rupert Grint, som spiller Ron Weasley i filmene, så har der været problemer et stykke tid. “Emma gider ikke indspille flere film. Hun er træt af at være kendt om “hende pigen fra Harry Potter.” Daniel og jeg er ikke så tæt på hende mere. Vi sender ikke SMSer eller taler med hende, når vi ikke indspiller film.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu