Emmelie de Forest klar med ny single

lørdag d. 22. august 2015 kl: 13. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Emmelie de Forest er snart klar med en ny single, der desuden er titelsangen i en ungdomsserie.

28. september er Emilie de Forest klar med en ny single, der har fået titlen “Hopscotch”.

Sangen er titelnummeret i ungdomsserien Hedensted High, der produceres af Deluca Film og udsendes online af Discovery Networks. Den er den første fiktionsserie, der produceres til streaming i Danmark.

Hedensted High er en kulørt og hæsblæsende komedie med bla. Sebastian Jessen, Thomas Ernst, Julie Zangenberg, Carsten Bang og Knaldperlen på rollelisten. Producent David C.H. Østerbøg: “Hopscotch har en boblende energi, som passer rigtig godt til Hedensted Highs stil og målgruppe.

Vild med dans: Første navn afsløres

Handler også om Emilies liv

Hopscotch er også en sang, der handler om de sidste par år i Emmelie De Forests liv.

– Mit liv har været som en “Hopscotch” (hinkerude). Jeg har i lang tid gerne ville skrive en sang, der handler om hvordan mit liv har været de sidste par år, og mit liv har netop været som en “Hopscotch”, som en leg, men samtidig også at springe fra et ben til et andet. Nogle gange falder og snubler man, fordi at man tager nogle chancer, men så rejser man sig igen og hopper videre. Det vigtigste er, at have det sjovt imens man gør det, fotæller Emmelie De Forest.

– Sjov popsang

Emmelie Det Forest har lavet nummeret sammen med Tore Nissen og Ali Zuckowski.

– Jeg synes det er en sjov popsang, der viser en let og legende side af mig selv, som jeg ikke tidligere har vist, da mine andre sange har været mere dramatiske og storladne. Det er vigtigt for mig at få lov til at vise netop den fjollede side, da det er en stor del af mig, forklarer Emmelie og tilføjer:

I år er det fem år siden Emmelie de Forest vandt Eurovision Song Contest

– Jeg lytter til alt slags musik og vil ikke lade mig begrænse. For mig er det vigtigste at musikken taler til mig, udtrykket, stemningen, og lydene. Jeg elsker sjove, anderledes lyde og har netop forelsket mig i en Kalimba, som jeg købte i London. Og på “Hopscotch” er der Marimba på som jeg også er meget glad for. Jeg kan godt lide at der er flere lag i musikken, at det er organisk og levende.

Musikvideoen til “Hopscotch” findes på Youtube og du kan se den øverst i artiklen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu