Emmelie de Forest vil være skuespiller

mandag d. 11. maj 2015 kl: 20. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Emmelie de Forest vil nu være skuespiller – men hun er ikke færdig med musikken

Siden sejren ved Eurovision Song Contest i 2013 har Emmelie de Forest rejst Europa tyndt med sangen Teadrops.

Hun har også udgivet et album og arbejdet på ny musik – senest i London:

– Jeg har været i London. Det er bare en fantastisk by. Der er så meget kultur i London. Jeg er blevet helt vild med byen og kunne godt tænke mig at bo der, fortæller Emmelie de Forest til Ekstra Bladet.

Vild med dans: Første navn afsløres

Det kulturelle mekka har også for alvor fået Emmelies øjne op for skuespillet.

– Da jeg vandt Dansk Melodi Grand Prix blev jeg tilbud et par roller i tv-serier og musicals, men det passede bare så dårligt. Og da jeg så vandt Eurovision, blev det bare endnu mere hektisk, siger hun.

I år er det fem år siden Emmelie de Forest vandt Eurovision Song Contest

– Men nu er jeg begyndt at tage timer hos en skuespiller, fortæller Emmelie.

Skuespilleren, der har påtaget sig Emmelies skuespiller-uddannelse, er Sarah Broberg, som blandt andet er kendt fra Broen og 1864.

Del din kommentar

Forsiden lige nu