Emmy nominering til The Story of God med Morgan Freeman

søndag d. 28. august 2016 kl: 11. 11 Af: Elo Christoffersen

En ny sæson af The Story of God med Morgan Freeman får premiere næste år.

National Geographic Channel har netop godkendt en ny sæson af The Story of God med Morgan Freeman.

Første sæson, der blev vist i april, var kanalens mest sete serie nogensinde i USA. Wall Street Journal kaldte den “fascinerende”, MediaPost kaldte den ”en øjenåbner” og serien høstede for nyligt en Emmy nominering for ”Outstanding Informational Series or Special”. De nye afsnit af serien vil igen tage seerne på en tur rundt i verden på jagt efter svar på nogle af livets store spørgsmål ved hjælp af religion, videnskab, antropologi og arkæologi.

Oscarvinder undskylder efter voldsomme anklager

Premiere i 2017

Den nye sæson af The Story of God med Morgan Freeman får premiere på National Geographic Channel i begyndelsen af 2017 og vises i 171 lande. De nye programmer vil udforske emner som “Findes der en Udvalgt? ”, “Beviser på Gud” og “Himmel og Helvede”.

– Seere over hele verden reagerede meget positivt første sæson af The Story of God, og vi er meget glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Morgan, Lori og James fra produktionsselskabet Revelations og give publikum endnu flere utrolige oplevelser, sagde Tim Pastore, Programdirektør hos NGC.

– Denne serie er indbegrebet af den type programmer National Geographic Channel står for – programmer med stort kreativt talent, men også tankevækkende og indsigtsfulde.

– Jeg var på lidt af en rejse i sidste sæson – også i overført betydning, siger Freeman.

Stjernerne varmede op til Oscar-festen

– Jeg mødte nogle fantastiske mennesker, der åbnede mine øjne og mit sind for nye ideer og nye måder at tænke om tro, verden og hele menneskeheden på. Jeg fik knap nok ridset i overfladen af, hvad vi kan lære, og jeg ser frem at fortsætte denne søgen efter meningen med livet og religion og alt derimellem.

The Story of God med Morgan Freeman er produceret af Revelations Entertainment for National Geographic Channel. Morgan Freeman, Lori McCreary og James Younger er executive producers.

Del din kommentar

Forsiden lige nu