En krop som Brad Pitt

torsdag d. 17. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Ashton Kutcher vil gerne have en krop som Brad Pitt. Da Ashton havde set Pitt i filmen Troy, hyrede han Pitts personlige træner, fordi han ville have en krop ligesom Pitt. Ashton så Troy sammen med kæresten Demi Moore, og han blev bestemt ikke glad, da han så hvor glad hun var for Pitts lækre krop. Derfor besluttede han sig for at gøre noget ved sin egen krop.

Bagedyst-Jesper: -Sådan blev jeg så kreativ

“Vi tog ind og så filmen Troy, og jeg sad der sammen med Demi og en af hendes venner. Jeg troede vi skulle se en action film, men i virkeligheden skulle vi se en film, hvor Brad Pitt er nøgen det meste af filmen igennem. Demi og hendes ven sad og lavede lyde hver gang de så Brad. Det var lyde som “oohhh” og “aaahhh”, og jeg sad bare og tænkte, skat jeg er altså lige her. Så jeg gik altså ud og hyrede Brad Pitts personlige træner,” udtaler Kutcher.

Del din kommentar

Forsiden lige nu