En Osbourne får pris for at hjælpe syge

lørdag d. 3. august 2013 kl: 18. 19 Af: Ritzau Fokus
 

Kelly Osbourne har haft sclerose tæt inde på livet. Foto: Scanpix, reuters, Gus Ruelas

Ozzys elskerinde sagsøger musikerens datter

Kelly Osbourne vinder en pris for velgørenhedsarbejde, der hjælper sclerose-ramte patienter.

Tv-stjerne og datter af musikeren Ozzy Osbourne Kelly Osbourne har modtaget en pris for sit velgørenhedsarbejde i sygdommen sclerose ved prissuddelingen “Do Something Award”, som blev afholdt i Los Angeles.

Efter at have modtaget prisen postede den 28-årige tv-kendis et billede af sig selv på Instagram og skrev: “Tak. Jeg er så beæret over at have modtaget denne pris.”

Kelly Osbourne har haft den forfærdelige sygdom tæt på livet og set, hvordan den påvirker mennesker. Sidste år blev hendes bror, Jack Osbourne, nemlig diagnosticeret med sclerose.

Til prisuddelingen modtog også sangerinden Jennifer Hudson en pris. Den fik hun for at have startet velgørenhedsorganisation til ære for sin nevø. Skuespillerinden står bag “Julian D. King Foundation”, som hjælper børn under trange vilkår med at komme på ferie. Jennifer Hudsons mor, bror og nevø døde i en bilulykke i 2008.

Osbourne-datter sagsøgt af farens elskerinde

Jesse Tyler Ferguson, der er kendt fra tv-serien “Modern Family, modtog desuden en velgørenhedspris for sit arbejde med rettigheder for homoseksuelle i organisationen “Tie the Knot.”

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu