En undskylning

torsdag d. 24. juli 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Didos nye single er en undskyldning til hendes tidligere forlovede Bob Page. Parret gik fra hinanden, da de planlagde deres bryllup. White Flag er den første gang Dido har udtalt sig om bruddet med Page. I sangen indrømmer hun, at hun stadig elsker ham, og hun undskylder for den smerte, hun har påført ham.

Dronningen aflyser efter dødsfald

Dette er den anden single om Page, som hun begyndte at være sammen med for 7 år siden. Thank You er er det største hit hun har haft, og var skrevet for, at vise hendes taknemmelighed for hans støtte, da hun var på vej mod berømmelse. Parret skulle giftes i år, men gik fra hinanden sidste april. I White Flag synger hun blandt andet: “I know you think that I shouldn’t still love you, I’ll tell you that, but if I didn’t say it, well, I’d still have felt it, where’s the sense in that?”

Derfor blev prinsessen aldrig gift eller fik børn

“Det var en stor beslutning ikke at blive gift, så jeg har lagt alt det til en side. Vi er stadig venner, og vi kommer fantastisk godt ud af det med hinanden, og han er stadig mit livs kærlighed,” udtaler stjernen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu