Ena Spottag: Opmærksomheden kom bag på mig

lørdag d. 31. oktober 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen dansede fredag aften jive i Vild med dans.

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen dansede fredag aften jive i Vild med dans. Foto: MOGENS FLINDT/POLFOTO

Skuespillerinden Ena Spottag er overrasket over den store opmærksomhed, der følger med danseprogrammet.

Fredag efter fredag har danskerne hjemme i stuerne kunnet følge skuespilleren Ena Spottags udvikling i Vild med dans.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Den 30-årige skuespilleren, der er kendt fra tv-serien “Badehotellet”, kan også mærke, at hun er mere i rampelyset end tidligere.

– Opmærksomheden er nærmest steget med 100 procent. Jeg kan helt klart mærke en forskel. Det er helt vildt. Jeg kan have taget solbriller og en turban på, og så er der alligevel tre børn på vej ned ad Vesterbrogade, der får sagt “er det ikke dig fra Vild med dans, siger hun.

Opmærksomhed kommer bag på Spottag

Den store opmærksomhed er kommet bag på skuespilleren.

– Jeg tænkte, at jeg da var ret svær at genkende. Jeg går rundt i Batman-tøj og sådan noget, men alle kan hurtigt se, hvem jeg er, griner hun.

Ena Spottag har dog kun haft positive oplevelser, og hun er glad for de bekræftende ord, hun får med på vejen af fremmede mennesker, hun møder.

– Hvis man går og spiser en shawarma, er det måske ikke så fedt, for det er ikke lige det mest flatterende øjeblik. Men ellers synes jeg, at det er fint og ret hyggeligt. Folk siger nogle pæne ting til én, siger hun og tilføjer:

– Jeg kunne ikke overskue det, hvis det var hele tiden i mit liv, at det skulle være sådan, men det er så fint i den her periode. Jeg forstår det jo godt.

Inspirationskilde

Den unge skuespiller har også flere gange fået at vide, at hun er en inspirationskilde.

– I morges ringede jeg efter en taxa, fordi jeg var for sent på den, og så sagde taxachaufføren: “Ej, er det ikke dig fra Vild med dans? Du er en kæmpe inspiration for mig”. Og der må jeg sige, at jeg blev rørt. Det var en god oplevelse, og den kommentar flyver jeg på hele weekenden.

– Men på en måde føler jeg også, at det giver mig en form for ansvar. Jeg vil jo ikke skuffe dem, der synes, at jeg er inspirerende, siger hun.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Ena Spottag og dansepartneren Thomas Evers Poulsen, der også går under holdnavnet “Team Glad”, kan opleves igen næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu