Endelig: Karen gravid med Instagram-kæresten

fredag d. 12. juni 2015 kl: 8. 12 Af: Ritzau Fokus
 

Hjerteknuser-sangerinden Karen Rosenberg venter sit første barn med Thomas Nielsen, som hun mødte på Instagram.

Et rørende sonogram af en lille dreng prydede kærlighedssangerinden Karen Rosenbergs Facebook-side onsdag. Ifølge Karens kæreste, konceptudvikler Thomas Nielsen, siger guldklumpen hej til verden engang i efteråret.

– Wuhuuww til oktober finder vi ud af, hvad det er for en lille dreng, der bor i min dejlige kærestes mave, skriver Thomas Nielsen på Facebook.

Det er parrets første barn, men det var måske også på tide. Den anmelderroste sangerinde fylder nemlig 40 år i slutningen af juni, så det biologiske ur er sat i gang med nedtællingen.

I 2014 udgav Karen sit seneste album “Ingen mands land”, som skulle være en opremsning af hendes forliste romantiske forhold gennem tiden. Men så blev Karen forelsket endnu en gang.

Karen er blevet mor for første gang

Faktisk mødte den 39-årige sangerinde sin udkårne mand inden albummets udgivelse – endda ved et tilfælde. Karen selv havde ikke troet, at kærligheden skulle dukke op så hurtigt. Det fortæller hun i et interview til Metroxpress i 2014.

– Sådan er livet jo så topmærkeligt, sagde sangerinden til avisen.

Karen Rosenberg og hendes otte år yngre kæreste mødte hinanden på det sociale billeddelingsmedie Instagram, hvor de likede de samme billeder.

Sangsild i dansk film: Befriende at være grim

Se billedet af den lille dreng øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu