Endnu en baby-overraskelse i Hollywood

onsdag d. 6. juli 2016 kl: 8. 57 Af: Ritzau Fokus
Robin Tunney er for nylig blevet mor til sit første barn. Arkivfoto.
Robin Tunney er for nylig blevet mor til sit første barn. Arkivfoto. Foto: John Smock/AP

Skuespillerinden Robin Tunney har længe holdt det hemmeligt, at hun skulle være mor, men nu er hendes lille søn kommet til verdenen.

Skuespillerinden Robin Tunney, som især er kendt fra tv-serierne “The Mentalist” og “Prison Break”, har længe båret på lidt af en hemmelighed, men nu gik den ikke længere.

Den 44-årige amerikanske stjerne er nemlig blevet mor for første gang, og det er til en lille søn, skriver E! News.

Det er den nybagte mor, som selv har afsløret nyheden på det sociale medie Instagram, hvor hun også har forklaret, hvorfor hun har holdt nyheden skjult så længe.

– Min største bedrift: Oscar Holly Marmet. Undskyld, at jeg ikke fortalte om at være gravid. Ville holde det hele for mig selv, skriver skuespillerinden til et billede af sin lille søn og tilføjer hashtaggene #morliv og #såforelsket.

Født for under to uger siden

Ifølge E! News blev lille Oscar født for lidt under to uger siden, og skuespillerinden følger dermed trenden blandt Hollywood-forældre om at vente lidt tid med at bekræfte familieforøgelsen.

Mandag var det skuespillerparret Emily Blunt og John Krasinski, der annoncerede tilkomsten af parrets anden datter, to uger efter at hun var blevet født.

Robin Tunney har fået sønnen sammen med designeren Nicky Marmet. De to blev forlovet juledag i 2012, da de var på ferie i Rio de Janeiro i Brasilien.

Se Robin Tunneys opslag på Instagram her:

My greatest work, Oscar Holly Marmet. Picture by my friend @shannonleeimages. Sorry I didn't talk about being pregnant. Wanted to keep it all for myself. #momlife #bestbaby #solinlove

A photo posted by Robin Tunney (@realrobintunney) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu