Endnu en Facebook-baby på vej: Skal være far igen

fredag d. 10. marts 2017 kl: 16. 28 Af: Ritzau Fokus
20170310065954495_org
Mark Zuckerberg og Priscilla Chan har været gift siden 2012. De er i forvejen forældre til datteren Maxima. Foto: Scanpix/Molly Riley

Grundlæggeren af Facebook, Mark Zuckerberg, venter sit andet barn med hustruen, Priscilla Chan.

De havde næsten opgivet håbet om endnu et barn, men nu skal grundlæggeren af Facebook, Mark Zuckerberg, og hans hustru, Priscilla Chan, være forældre igen.

Det afslører Mark Zuckerberg i et opslag på Facebook.

Mark Zuckerberg syder: Facebook-satellit sprunget i luften

I forvejen er parret forældre til datteren Maxima, som kom til verden i november 2015.

Forventede ikke et barn mere

Men på grund af en vanskelig graviditet med deres første barn, forventede de ikke at blive velsignet med barn nummer to, skriver Mark Zuckerberg.

– Da Priscilla og jeg først opdagede, at hun var gravid igen, var vores første ønske, at barnet ville blive sundt og raskt. Mit næste håb var, at det ville blive en pige, skriver den vordende far i Facebook-opslaget.

– Jeg kan ikke komme på en større gave end at have en søster, og jeg er så glad for, at Max (Maxima, red.) og vores kommende barn vil have hinanden, tilføjer han og afslører hermed, at parret venter sig endnu en datter.

Den 32-årige milliardær er selv vokset op med tre søstre, og hans hustru er vokset op med to. Derfor glæder de sig begge meget over, at barnet bliver en pige, skriver Mark Zuckerberg.

– Vi er alle bedre mennesker på grund af de stærke kvinder i vores liv – søstre, mødre og veninder. Vi kan ikke vente med at sige hej til vores nye lille pige og gøre vores bedste for at opdrage endnu en stærk kvinde, lyder det fra Facebook-grundlæggeren.

Facebook-hund har flere følgere end du

Læs Mark Zuckerbergs Facebook-opslag her:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu