Erik Damgaard tvinger Anni i job efter skilsmisse

tirsdag d. 17. juli 2012 kl: 8. 20 Af: Kendte.dk NY
 


Anni får ikke meget ud af at lade sig skilles fra den tidligere milliardær.!

Engang havde han 1,3 milliarder i kontanter, og et par år efter var han på papiret den glade ejer af tre milliarder. I dag er Erik Damgaard fuldstændig blanket af, og Anni Fønsby må indstille sig på et liv, der ligger langt fra det, hun i sin tid levede med Erik, hvor den stod på privatfly, palæer, årgangsvine og den fineste gastronomi.. De tider er et overstået kapitel!

Ekstra Bladet afslører, at Anni må sætte tæring efter næring, når hustrubidraget fra Erik hver måned tikker ind på kontoen. Beløbet er endt på et sted omkring 8000 kroner, som Erik har indvilliget i at betale Anni hver måned. Senere kan der komme børnepenge, som kan løfte Annis månedlige tilskud, men disse hustrubidrag lignende almisser fra en eks milliardær, tvinger Anni til at finde et arbejde, når hun i begyndelsen af næste år kan forlade fængslet med datteren Viktoria i hånden og gå ud i en fremtid uden Erik.

Anni Fønsby knaldet igen

Hun kommer heller ikke til at slås med eventuelle kreditorer om resterne af Eriks formue. Da parret blev gift i februar 2009 skrev de under på en ægtepagt, hvor Erik sikrede sine midler.

Anni Fønsby: Det var forfærdeligt

I hvert fald mod Anni i tilfælde af en eventuel skilsmisse. Siden åd finanskrisen det imponerende pengebjerg med en lige så imponerende fart.

Ifølge en kilde har Erik ingen indtægt, og ifølge selv samme kilde solgte han for et par måneder siden sin båd for at få kontanter i hånden.

Del din kommentar

Forsiden lige nu